Over #clubcaas

Belangrijk voordat je de missie/ visie en andere saaie dingen gaat bekijken; #clubcaas is een vereniging die bestaat bij de gratie van haar ambassadeurs/ leden/ sponsoren en vrijwilligers die nu bijna 7 jaar hun stinkende best doen om zowel de startup als de scale up in Noord-Holland actief verder op weg te helpen met oa consults, events, een platform en doorverwijzing naar de juiste contacten/ leads of groeiprogramma’s. Doe mee en sluit je aan door op deze link te klikken.

 

MISSIE

#clubcaas gelooft in de rol van (nieuwe) Media & ICT als versneller van de economie in Noord-Holland. Daarom inspireert, stimuleert en verbindt zij ambitieuze mensen die hier interesse voor hebben via diverse events. #clubcaas draagt bij aan de realisatie van diverse economische programma’s in Noord-Holland.

HET BESTUUR VAN #clubcaas

Voorzitter startup scale up
RICH TIGGELER

Voorzitter

Secretaris startup scale up
CHANTAL VAN DER BORG

Penningmeester

Penningmeester startup scale up
KAYLEIGH WITTE

Secretaris

Alle bestuursleden zijn te bereiken via ons mailadres: info@clubcaas.nl
Of via postadres:
Koelmalaan 350, kantoor 2.9
1812 PS  ALKMAAR
Visie_clubCAAS
VISIE

#clubcaas staat voor de groei van ambitieuze ondernemers binnen ICT en (nieuwe) Media in Noord-Holland, waarvoor zij jaarlijks een programma uitvoert. #clubcaas is pas tevreden als de mensen binnen (nieuwe) Media & ICT in Noord-Holland zowel zichtbaarder zijn als beter en meer zakendoen.

DOEL

Door een samengesteld programma voor de bundeling en versterking van (nieuwe) Media & ICT bevordert #clubcaas innovatie en ondernemerschap en vormt daarmee nieuwe bedrijvigheid. #clubcaas wil deze mensen:
• een gezicht geven
• met elkaar verbinden
• verbinden met bedrijven uit sterk aanwezige sectoren in de regio
• stimuleren te groeien door onderling kennis te delen
• stimuleren te groeien op het gebied van ondernemerschapskwaliteiten en kennis op het gebied van bedrijfsvoering

DOEL_ClubCAAS
WIE_ClubCAAS
VOOR WIE?

#clubcaas is dé vereniging voor mensen werkzaam binnen de (nieuwe) Media & ICT in Noord-Holland en iedereen die daar interesse voor heeft.

 

DOOR WIE?

#clubcaas draait op vrijwilligers die er altijd iets voor terugkrijgen zoals meer fun in hun vak en zichtbaarheid. In ieder geval alles behalve euro’s of een onkostenvergoeding. Denk aan écht #MVO en aan het spekken van jouw Karma-bank.